Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Helsingin yritysten Tehosivut


Pääkaupungin Turvakoti Ry

Kotisivut:

Y-tunnus: 0288751-4

Osoite: Steniuksentie 20,

00320 Helsinki

Sähköposti: if.itokavrutnignupuakaapitokavrut

Toimialat:

Puhelinnumerot:
24/7 päivystys: 094777180

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Pääkaupungin turvakoti ry (jatkossa yhdistys) on vuonna 1978 perustettu, yleishyödyllinen ja voittoa tuottamaton kansalaisjärjestö. Yhdistyksen sääntöjen mukaan ”Turvakotiyhdistyksen tarkoituksena on vaikuttaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa ehkäisevästi ja asiakastyössään korjata sen aiheuttamia vaurioita sekä tukea lapsiperheitä, joita uhkaa syrjäytyminen”. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys ”tarjoaa laitos- ja avopalveluja perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille, tukee lastensuojelun asiakasperheitä, mahdollistaa lasten oikeuden tavata vanhempiaan vaikeissa perhetilanteissa, tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä lasten ja syrjäytymisuhan alaisten perheiden aseman parantamiseksi ja harjoittaa tutkimus- julkaisu- ja tiedotustoiminta”.

Yhdistys toimii perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyön kentällä neljän eri toimintamuodon – turvakoti, Asumisyksikkö Kilpola, Avoyksikkö, joka sisältää Jussi-työn sekä Valvotut tapaamiset – keinoin. Toimintamuodoissa tuotetaan ammatillisesti laaduk­kaita laitos- ja avopalveluja perhe- ja lähisuhdeväkivallan kaikille osapuolille. Työskentelyn tavoitteena on väkivallan tunnistaminen, loppuminen ja väkivaltaisista kokemuksista selviytyminen sekä asiakkaan voimaantuminen itseään arvostavaksi selviytyjäksi.

Pääkaupungin turvakoti ry on Ensi- ja turvakotien liiton jäsen.

TURVAKOTIEN YHTEYSTIEDOT:

Haaga  09 4777 180
Steniuksentie 20,
00320 Helsinki

Toukola 050 565 0636
Hämeentie 126 F,
00560 Helsinki

Pellas 040 457 3840
Kuninkaantie 40 A,
02940 Espoo