Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Helsingin yritysten Tehosivut


Suomen Saunaseura Ry

Kotisivut:

Y-tunnus: 0116872-9

Osoite: Vaskiniementie 10,

00200 Helsinki

Sähköposti: if.anuasjt

Toimialat:

Puhelinnumerot:
0503718178

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu aatteellinen yhdistys. Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta. Saunaseura jakaa tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti.

 Saunaseura myöntää vuosittain Löylynhenki-palkinnon ansiokkaasti saunan hyväksi toimineelle henkilölle tai yhteisölle. Palkinto jaetaan Suomalaisen saunan päivänä, kesäkuun toisena lauantaina.   Seura julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Sauna-lehteä ja ylläpitää www.sauna.fi-sivustoa. Seuralla on Lauttasaaressa Vaskiniemessä saunatalo, joka on tarkoitettu seuran jäsenille ja heidän vierailleen viihtyisään saunomiseen sekä esittelytarkoituksiin. Saunaseuran kanssa yhteistyössä toimii Kansainvälinen Saunaliitto, jonka toimisto on Saunaseuran tiloissa.